Vurdering af mønter

Gratis og uforpligtende vurdering af mønter

Én af vores helt store ekspertiser her hos Odense Frimønt er vurdering af mønter. Vores store udvalg af mønter og møntsamlinger i vores butik vidner netop om dette, ligesom vores mange år i branchen og endnu længere interesse for feltet er medvirkende til, at vi er blandt landets førende til at vurdere mønter. Vi har en stor kundekreds, der tæller alt fra privatpersoner og erhvervskunder såsom advokater og skifteretten, er vi vant til at foretage seriøse og professionelle vurderinger af mønter på daglig basis.

Er møntsamlingen for tung? Vi kommer gerne ud til dig!

Vi er stolte af at kunne tilbyde gratis og uforpligtende vurdering af mønter og andre effekter. Foruden vores månedlige vurderingslørdag, er du naturligvis velkommen til at kigge forbi butikken, hvis du er interesseret i at få vurderet din møntsamling eller dele af den. Skulle du tilmed være interesseret i at sælge, kan vi fx tilbyde højeste dagspris på guld og sølv, men vi kommer også hellere end gerne med gode råd og generel, professionel hjælp. Vi kører ligeledes gerne ud og besøger dig, hvis du har en større møntsamling liggende hjemme på din adresse og tilbyder gratis hjemmevurdering. Ligegyldigt om det foregår hjemme hos dig eller i vores butik, kan du altid regne med en ærlig, faglig og seriøs vurdering af dine mønter – for vores troværdighed er alfa og omega for at opretholde vores gode renommé som en pålidelig og professionel mønthandler.

 

Ring eller skriv allerede i dag

Vi har åbent onsdag, torsdag og fredag mellem kl. 11 og 18, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen – uanset om du bare vil kigge eller have vurderet dine mønter. Har du forespørgsler vedr. vurdering af mønter eller andre generelle spørgsmål, skal du endelig heller ikke tøve med at ringe til os på telefon 66 12 72 73 eller 20 99 95 20, ligesom du også kan rette henvendelse over e-mail til odensefrimont@gmail.com.

Læs mere om salg, køb og vurdering af antikke smykker