Guld og Sølv

Guld og sølv købes til højeste dagspris

Ligger du inde med en større eller mindre samling af guld- eller sølveffekter, som du ønsker at sælge, er vi naturligvis interesserede i at høre fra dig. Med mange års erfaring inden for køb, salg og vurdering af alt fra smykker og mønter til andre bedre effekter i guld og sølv, er vi stolte af, at vi altid kan tilbyde en høj, saglig og konkurrencedygtig pris på dine værdier. Alle former for Guld og sølv købes altid til højeste dagspris her hos Odense Guld & Mønthandel.

Sikker salgsproces – for alles skyld

Når du sælger guld og sølv til os, kan du naturligvis forvente, at det altid sker under professionelle rammer, hvor sikkerheden er i top og der er gennemsigtighed i hele forløb uden skjulte gebyrer eller lignende ubehageligheder. Vi møder alle kunder og deres effekter med lige dele respekt, sikkerhed og professionalisme, ligesom vi selvfølgelig behandler alle informationer fortroligt. Uanset om der er tale om hele realisationer, restboer, større samlinger eller enkelte effekter, er køb og salg af guld og sølv en proces, hvor du skal føle dig tryg. Og det kan du naturligvis her hos Odense Guld & Mønthandel. Vores kundekreds inkluderer både privatpersoner, større og mindre virksomheder og andre handelspartnere, som ønsker at omsætte deres guld og sølv.

 

Kontakt os allerede i dag

… hvis du er interesseret i at sælge guld eller sølv til os. Du er altid velkommen til at ringe til os på 66 12 72 73 eller 20 99 95 20 eller kigge forbi vores butik i Asylgade 11, st. tv. i Odense centrum midt på Fyn, hvis du har en forespørgsel eller ønsker et købstilbud på dit guld eller sølv. Ved større samlinger besøger vi dig også gerne i dit hjem. Du kan også træffe os på odensefrimont@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig!