Aktiviteter

Vi tilbyder altid gratis og uforpligtende vurdering af dine værdigenstande. Du er altid velkommen til at kikke forbi indenfor normal åbningstid (mandag – torsdag kl. 10 – 17) eller vi kan lave en særskilt aftale en anden dag hvor der ikke er andre kunder i butikken og gennemgangen af dine effekter og deres værdier kan foregå diskret og under trygge rammer.

Andre aktiviteter

Odense Guld & Mønthandel deltager løbende i forskellige møntbørser, byttedage og samlermesser i hele landet. Såfremt du gerne vil invitere os i din klub, til byttedage eller lign. så kontakt os gerne, da vi løbende udvider vores tilstedeværelse i forskellige arrangementer. Hvis din møntklub eller samlerforening kunne tænke sig at komme på besøb i butikken udenfor normal åbningstid f.eks. i weekenden er Du/I meget velkommen til at kontante os på mobil 20 99 95 20 eller mail odensefrimont@gmail.com, så vil kan lave en aftale.

Nyheder

Vi har lige købt en meget stor samling af gamle danske mønter fra vikingetiden og frem, som sælges i butikken til attraktive priser. Du er altid velkommen i butikken og vi ser frem til at møde dig og høre dine ønsker.

Vi har lige fået det nye møntsæt 2022 som kan afhentes i butikken og det er først til mølle. Hvis du har specielle ønsker med hensyn til mønt- og frimærketilbehør har vi en del i butikken, men kan skaffe det meste vi ikke har på lager.