Mønter købes

Mønter købes til priser, du kan forstå!

Mønter købes til højeste priser her hos os i Odense Frimønt. I vores butik på adressen Asylgade 11 st. tv. i Odense centrum midt på Fyn får vi dagligt besøg af odenseanere, fynboer, andre danskere eller udlændinge, som ønsker at sælge deres mønter til os. Vi tilbyder altid højeste dagspris på guld og sølv, så hvis du overvejer at sælge din møntsamling eller dele af den, skal du endelig ikke tøve med at kigge forbi.

Vi værdsætter – også – den gode handel

Vi køber alt fra guld- og sølvmønter til kongelige møntsæt samt mønter fra hele verden. Vi fører naturligvis købs- og salgsbog, og for at kunne sælge dine mønter til os, skal du være over 18 år og kunne fremvise pas, kørekort eller anden form for gyldig legitimation. Når du sælger dine effekter til os, kan du altid forvente et transparent og overskueligt forløb, hvor vi behandler dine informationer fortroligt og har fokus på sikkerheden. Med andre ord undgår du skjulte gebyrer og andre overraskelser, når du handler med os – vi gør nemlig en dyd ud af at sikre den gode handel med respekt, venlighed og stor professionalisme. For ud over at have fagligheden, erfaringen og ekspertisen på plads, sætter vi en stor ære i kundeservice. Dét håber vi også, at du kommer til opleve, når vi har købt dine mønter, og du har modtaget din betaling.

 

Kontakt os allerede nu

Vi ser frem til at få besøg af dig her i butikken, hvor vi har åbent onsdag, torsdag og fredag mellem kl. 11 og 18 eller efter aftale. Har du spørgsmål omkring køb af mønter, kan vi også træffes på tlf. 66 12 72 73, mobil 20 99 95 20 eller pr. mail odensefrimont@gmail.com. Vi kommer gerne med en gratis vurdering eller med rådgivning og hjælp til, hvordan dine mønter ville kunne sælges bedst muligt.

Læs mere om vurdering af mønter