Pant – Køb med tilbagekøbsret

Odense Pant tilbyder at købe dine effekter under betingelser, hvor du har mulighed for, at tilbagekøbe effekterne til en lidt højere pris i henhold til den kontrakt og tidsramme vi har aftalt.
Du kan få et købstilbud fra os, hvor du har en option for tilbagekøb, på effekter indenfor følgende kategorier:

  • Guld & Sølv
  • Smykker
  • Ure
  • Mønter
  • Samleobjekter

Forudsætningen for et købstilbud er, at vurderingsprisen skal være minimum 1000 kr, som fastsættes af vores professionelle vurderingseksperter på baggrund af aktuelle markedspriser. Du vil normalt få et købstilbud indenfor 48 timer og beløbet vil udgøre ca. 50% – 80% af vurderingsprisen alt afhængig af hvilke konkrete effekter der er tale om.

Selve processen består af følgende 4 trin:

1) Indlevering
Indlevering af effekter foregår normalt ved personlig fremmøde i butikken. Det er vigtigt at du medbringer eventuelle kvitteringer, garantier samt original emballage der hører til effekterne da det i mange tilfælde kan forhøje vurderingsprisen markant eftersom handelsværdien vil være højere.
Husk at medtage ID (kørekort eller pas) samt sygesikringsbevis da det er en forudsætning for, at vi vil kunne købe dine effekter.
Du er altid velkommen til at sende forespørgsler angående mulige effekter til indlevering pr. e-mail til info@odensefrimont.dk eller odensefrimont@gmail.dk , med en beskrivelse af effekterne. Medsend gerne billeder, da det vil gøre det nemmere for os at vurdere effekternes egnethed.

2) Købstilbud
Afhængig af hvilke effekter der er tale om kan vi enten tilbyde en købsaftale med det samme eller at du indleverer effekterne til senere vurdering. Såfremt der er tale om en indlevering til vurdering hos vores specialister vil vi normalt kunne kontakte dig indenfor 48 timer enten pr. mail eller telefonisk med et købstilbud. Du får en kvittering på at du har indleveret effekter til vurdering og vi skal nok passe godt på dine effekter der opbevares under højt sikrede forhold.

3) Kontant udbetaling
Såfremt du accepterer vores købstilbud og betingelserne herfor udarbejder vi købsaftalen, som underskrives og du kan herefter få en kontant udbetaling enten i kontanter eller ved bankoverførsel.

4) Tilbagekøbsret
Som en del af kontraktvilkårene har kunden mulighed for at tilbagekøbe effekterne under særlige betingelser (option) som beskrevet i købsaftalen. Du kan tilbagekøbe effekterne indenfor den aftalte tidsperiode og for en på forhånd aftalt pris. Løbetiden vil normalt være mellem 14 dage (minimum) og 4 måneder (maximum), og der er ikke muligt at forlænge tilbagekøbsretten udover 4 måneder.

Såfremt du ikke udnytter muligheden for tilbagekøb, indenfor den aftalte tidsramme og til den aftalte pris, har Odense Pant frit råderum over effekterne og kan gøre med dem som de vil.

Kontraktvilkårene og betingelserne der er gældende for den købsaftale der underskrives, så vi kan give dig et købstilbud og du har mulighed for at tilbagekøbe dine effekter, er beskrevet i følgende link:

KONTRAKTVILKÅR

Eksempler på pant med tilbagekøbsret

Panserhalskæde på 33g 14k
Vurderingspris 5000 kr
Købstilbud på 3500 kr (70% af vurderingspris)
Tilbagekøb efter 1 måned 3900 kr

Guldring med brillanter 14K 12,2g 0,27 ct.
Vurderingspris: 2000 kr
Købstilbud: 1400 kr (70% af vurderingspris)
Tilbagekøb efter 6 uger 1700 kr.

1 oz krugerrand guldmønt
Vurderingspris: 8000 kr
Købstilbud: 6400 kr (80% af vurderingsprisen)
Tilbagekøb efter 3 måneder 7500 kr

Omega Constellation Herreur 1985 18K
Vurderingspris: 20.000 kr
Købstilbud: 10.000 kr (50% af vurderingsprisen)
Tilbagekøb efter 2 måneder 11.500 kr