Handelsbetingelser

Generelle informationer

De fleste varer der kan købes i webshoppen er både beskrevet med tekst og illustreret med et eller flere billeder. Alle varer kan besigtiges og købes i butikken på adressen: Asylgade 11 st. tv., 5000 Odense C.
De anførte priser for brugte varer såsom frimærker, mønter, smykker og ure er i danske kroner inklusiv brugtmoms, hvor køber ikke kan fratrække moms. Priserne for nye varer såsom kataloger og tilbehør er angivet inklusiv 25% moms.

 

Kundeoprettelse og persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med Odense Frimønt, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varer til dig.
Oplysninger i forbindelse med dit køb opbevarer vi i fem år (regnskabsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Alle ansatte der har med ordrehåndtering at gøre, har adgang til disse oplysninger.
Vi videresender ikke informationer til tredjepart i nogen henseender. De persondata, som kunden har oplyst i forbindelse med oprettelsen, er fortrolige og vil ikke blive videregivet til andre.
Ifølge persondataloven har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til at få indsigt i, hvad der står registreret om dig og henvendelse i forbindelse hermed bedes rettes til Odense Frimønt via email til odensefrimont@gmail.com

Ved oprettelse som kunde hos Odense Frimønt er du indforstået med alle nedenstående betingelser samt forpligtet til at afgive korrekte personoplysninger. Såfremt dette ikke gøres betragtes det som dokumentfalsk og kan medføre retsforfølgelse.

 

Bestilling

En bestilling afgivet på www.odensefrimont.dk betragtes som en hensigtserklæring til at købe den angivne vare til den angivne pris. Efter afgivelse af din bestilling modtager du automatisk en ordrebekræftelse på den oplyste e-mail adresse med angivelse af betalingsoplysninger.
Vent venligst med at betale til du har hørt fra os, så vi kan oplyse de præcise portoudgifter, der kan være ændret i forhold til angivet i bekræftelsen.
Bestilte varer kan altid reserveres til afhentning i butikken: Asylgade 11 st. tv., 5000 Odense C.

 

Betaling

Vi accepterer følgende betalingsformer:
MobilePay
Kreditkort: Dankort/Visa-Dankort, Visa og Mastercard
Paypal
Bankoverførsel

 

Forsendelse

Forsendelser med værdi under 1000 kr tillægges porto. Som hovedregel sendes breve og mindre forsendelser under 2 kg rekommanderet til en fast pris på 60 kr pr. forsendelse (Danmark) og 100 kr pr. forsendelse til udlandet. Såfremt almindelig forsendelse ønskes, er det på købers egen ansvar og risiko, og porto beregnes i henhold til PostDanmarks takster.
Forsendelser med værdi over 1000 kr sendes rekommanderet uden beregning (gratis).
Vi sender normalt dine varer senest 5 hverdage efter modtagelse af din betaling.

 

Fortrydelsesret

Odense Frimønt yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal Odense Frimønt underrettes herom på email: www.odensefrimont@gmail.com senest 14 dage efter den dag, du modtag dine varer. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og vedlæg venligst en kopi af ordrebekræftelsen. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis beløbet tilbage, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Reklamationsret

Odense Frimønt yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller uautoriseret indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Odense Frimønt indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres efter aftale og krediteres. I forbindelse med reklamationssager afholder Odense Frimønt returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

 

Klagemuligheder

Hvis du vil klage over et produkt, købt i vores Webshop, skal du rette henvendelse til odensefrimont@gmail.com, da vi tilstræber at løse eventuelt opståede tvister direkte med dig som kunde.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk