Antikke smykker

Brugte og antikke smykker købes og sælges til yderst konkurrencedygtige priser

Her hos Odense Guld & Mønthandel køber og sælger vi fine vintage smykker i guld & sølv til fordelagtige priser. Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken i Odense på Fyn, hvis du vil se vores store udvalg af antikke smykker eller have vurderet dine egne enten i butikken eller ved hjemmevurdering.

Lad os vurdere dine effekter – ganske gratis

Vi handler med mange forskellige effekter herunder også brugte gamle vintage smykker. Så når du får vurderet dine effekter hos os, kan du altid regne med, at vi har fagligheden, ekspertisen og erfaringen på plads til at give en professionel, ærlig og præcis vurdering – ganske gratis. Vi er med andre ord vant til at vurdere et hav af forskellige emner – heriblandt fine antikke smykker i fx guld og sølv, som vi altid køber til højeste dagspris. Vores kunder tæller alt fra privatpersoner, erhvervskunder til advokater og skifteretten, og er du i besiddelse af en større samling, besøger vi dig hellere end gerne på din adresse, hvis du foretrækker en hjemmevurdering.

Vi har et stort udvalg af fine antikke vintage smykker

Antikke smykker i Odense Frimønt
Vi har et stort udvalg af antikke smykker

Køb dine antikke smykker tilbage

Det kan være en stor beslutning at sælge sine antikke smykker. For mens vi som nævnt altid kan komme med vores professionelle vurdering af dine emner, er der én ting, som kun du kan vurdere: Nemlig affektionsværdien. Derfor kan vi tilbyde at købe dine antikke smykker under særlige betingelser, hvor du har mulighed for at købe dem tilbage til en pris, som er en smule højere, end vi har købt dem for. Det skriver vi bare ind i kontrakten, hvor vi også fastsætter en tidsramme.

 

Hvis du vil have kontant med os

… skal du endelig ikke tøve med at ringe til os på 66 12 72 73 eller 20 99 95 20, ligesom vi også gerne modtager henvendelser på e-mail odensefrimont@gmail.com. Derudover kan du også besøge os i vores butik i Asylgade 11 st. tv. i Odense. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har også erfaring med salg, køb og vurdering af guld & sølv